Algemene Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website, inclusief de online (kaart)verkoop. Bij het gebruik of het bezoeken van onze site, bent u gehouden om u aan deze voorwaarden te conformeren. Cantatori del Duomo behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen. De wijzigingen gaan in direct na het plaatsen van de nieuwe voorwaarden op de site.

Als u handelt in strijd met de voorwaarden, kan Cantatori del Duomo u van toekomstig gebruik uitsluiten en/of juridische stappen tegen u ondernemen.

Privacy

Cantatori del Duomo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er uiterste zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken om een algemeen beeld te krijgen van onze bezoekers. Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden ter beschikking stellen. Als u bij ons een bestelling doet, slaan wij uw persoonlijke  informatie op zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, adres, woonplaats, postcode en telefoonnummer. Deze gegevens hebben wij nodig om een bestelling naar u te kunnen verzenden. Als u kaarten voor voorstellingen bestelt, gebruiken wij deze gegevens om uw identiteit te kunnen controleren, mocht u uw kaarten zijn kwijtgeraakt.

Wij zullen uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Betalingen worden verricht via het iDeal-systeem. Dit is een beveilige omgeving waarop u normaal ook uw online bankierbetalingen verricht. Wij hebben geen toegang tot uw iDEAL gegevens en slaan deze gegevens dus ook niet op.

Toegangskaarten

Als toegangskaart voor een voorstelling wordt uitsluitend aangemerkt: de e-mail waarmee wordt aangegeven ‘Bestelling voltooid’. De toegangskaarten worden direct na de betaling via e-mail naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Gebruik bij het maken van uw bestelling altijd een juist e-mailadres. U bent zelf verantwoordelijk dat het e-mailadres nog e-mail kan ontvangen. U moet de toegangskaarten geprint meenemen naar de voorstelling. U bent zelf verantwoordelijk voor mogelijk misbruik van uw toegangskaarten.

Controleer voordat u uw bestelling betaalt altijd goed of u de juiste toegangskaarten hebt gereserveerd. Eenmaal verkochte toegangskaarten worden niet teruggenomen.

Het aantal toegangskaarten dat maximaal per klant mag worden verkocht, is afhankelijk van de voorstelling. Een maximum aantal kaarten kan worden vermeld op de bestelpagina. Dit beleid is erop gericht misbruik te voorkomen. Het is nooit toegestaan om toegangskaarten van Cantattori del Duomo aan te schaffen om hiermee zelf financieel gewin te behalen. Cantatori del Duomo behoudt zich het recht voor om kaarten die met financieel gewin zijn doorverkocht ongeldig te verklaren.

Cantatori del Duomo heeft het recht om een voorstelling te verplaatsen of te annuleren. Als dit gebeurt, zullen wij ervoor zorgen dat u uw betaling zo spoedig mogelijk terugkrijgt. Als een voorstelling wordt geannuleerd of verschoven, zal Cantatori del Duomo u daarvan zo spoedig mogelijk per e-mail in kennis stellen. Wij kunnen echter niet 100% garanderen dat u voor aanvang van het evenement op de hoogte wordt gesteld en zijn niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten.