De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website, inclusief de online (kaart)verkoop. Bij het gebruik of het bezoeken van onze site, bent u gehouden om u aan deze voorwaarden te conformeren. Cantatori del Duomo behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te wijzigen. De wijzigingen gaan in direct na het plaatsen van de nieuwe voorwaarden op de site.Als u handelt in strijd met de voorwaarden, kan Cantatori del Duomo u van toekomstig gebruik uitsluiten en/of juridische stappen tegen u ondernemen.

Privacy

Cantatori del Duomo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er uiterste zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Tijdens het bestelproces worden functionele cookies geplaatst op uw computer. Deze cookies zijn alleen bedoeld om uw winkelwagentje te beheren.

Wij zullen de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt bij een bestelling nooit aan derden ter beschikking stellen. Wij slaan deze persoonlijke  informatie op in het bestelsysteem zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, adres, woonplaats, postcode en telefoonnummer. Deze gegevens hebben wij nodig om een bestelling naar u te kunnen verzenden. Als u kaarten voor voorstellingen bestelt, gebruiken wij deze gegevens om uw identiteit te kunnen controleren, mocht u uw kaarten zijn kwijtgeraakt.

Betalingen worden verricht via het iDeal-systeem. Dit is een beveiligde omgeving waarop u normaal ook uw online bankierbetalingen verricht. Wij maken voor iDEAL gebruik van de diensten van Sisow BV. Sisow heeft een vergunning van de Nederlandse Bank. Via Sisow kunnen wij zien met welk rekeningnummer u heeft betaald.

Na afloop van de voorstelling worden al uw bestelgegevens uit ons verkoopsysteem verwijderd. Uw naam en e-mailadres bewaren we om u zo nu en dan een e-mail te kunnen sturen.  Als u geen e-mails meer wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden via de link in de e-mail. Wilt u op enig moment dat wij al uw gegevens direct verwijderen uit onze systemen, dan kunt een e-mail sturen aan info@cantatori.nl.

Toegangskaarten

Als toegangskaart voor een voorstelling wordt uitsluitend aangemerkt: de e-mail waarmee wordt aangegeven ‘Bestelling voltooid’. De toegangskaarten worden direct na de betaling via e-mail naar het opgegeven e-mailadres verstuurd. Gebruik bij het maken van uw bestelling altijd een juist e-mailadres. U bent zelf verantwoordelijk dat het e-mailadres nog e-mail kan ontvangen. U moet de toegangskaarten geprint meenemen naar de voorstelling. U bent zelf verantwoordelijk voor mogelijk misbruik van uw toegangskaarten.

Controleer voordat u uw bestelling betaalt altijd goed of u de juiste toegangskaarten hebt gereserveerd. Eenmaal verkochte toegangskaarten worden niet teruggenomen.

Het aantal toegangskaarten dat maximaal per klant mag worden verkocht, is afhankelijk van de voorstelling. Een maximum aantal kaarten kan worden vermeld op de bestelpagina. Dit beleid is erop gericht misbruik te voorkomen. Het is nooit toegestaan om toegangskaarten van Cantattori del Duomo aan te schaffen om hiermee zelf financieel gewin te behalen. Cantatori del Duomo behoudt zich het recht voor om kaarten die met financieel gewin zijn doorverkocht ongeldig te verklaren.

Cantatori del Duomo heeft het recht om een voorstelling te verplaatsen of te annuleren. Als dit gebeurt, zullen wij ervoor zorgen dat u uw betaling zo spoedig mogelijk terugkrijgt. Als een voorstelling wordt geannuleerd of verschoven, zal Cantatori del Duomo u daarvan zo spoedig mogelijk per e-mail in kennis stellen. Wij kunnen echter niet 100% garanderen dat u voor aanvang van het evenement op de hoogte wordt gesteld en zijn niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten.