‘ALLE 13 GOED!’ | Op maandag 26 juni uitverkocht

U vraagt, wij draaien! De zingende obers van homomannenkoor Cantatori del Duomo serveren een heerlijk 3-gangendiner bij The Colour Kitchen in Zuilen. En jij kiest de nummers die wij gaan zingen.

De mannen van Cantatori zingen hun mooiste nummers. En welke dat zijn, bepaal jij! Wij serveren tussen de liedjes door een 3-gangendiner dat wordt bereid door The Colour Kitchen. Dit is een unieke organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans biedt.

Jij kiest de liedjes die wij gaan zingen

Nadat je de kaartjes hebt besteld, ontvang je een speciale link in de bevestigings e-mail. Via die link kun je de liedjes aanvragen die je wilt horen. Je mag er 5 uitkiezen uit ons repertoire! En wie weet zingen wij dan een nummer speciaal voor jou.

En heb je een bijzondere reden of verhaal bij een liedje? Vertel het ons dan. Bijvoorbeeld over een lied met een herinnering of een lied als verrassing voor je ‘diner date’. Met jouw verhaal wordt de avond nog leuker.

Kom je met meer personen? Dan mag je de link ook doorsturen binnen jouw gezelschap. Zo kan iedereen meedoen en zijn liedjes kiezen.

Kosten en aanvang

Kaarten kosten € 39,50. Dit is inclusief 3-gangendiner (excl. drankjes). Het restaurant opent om 18.00 uur en we beginnen om 18.30 uur.

Je kunt geen kaarten meer bestellen. De voorstelling is uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *