Canal Pride en Parkdag | Een geweldig weekend!

Zaterdag 17 juni werd in Utrecht de eerste Canal Pride gehouden op de Oude Gracht. Bijna 30 kleurrijke bootjes en boten voeren door de gracht met muziek, dans en feestende homo’s, lesbo’s, bi”s, tran’s en hetero’s. En wij voeren mee met een prachtige sloep. Gesponsord door Peek & Pompe Makelaars!

Wat hebben we genoten. Wat een geweldig publiek! Het weer was perfect. En wij waren als ‘Commedia dell’arte’ wel het meest uitbundig geklede bootje. We zongen mee met al onze klassiekers en Margot was als Maîtresse de Danse aangesteld voor een vrolijke doch eenvoudige choreografie. Want wij kennen onze kwaliteiten.

We willen Robbert Kalff, als initiatiefnemer van dit evenement, en de hele organisatie enorm bedanken. Zondag 18 juni tijdens de Parkdag van Midzomergracht hebben we hem daarom een aubade gebracht. Tijdens de Parkdag hebben we in kleine bezetting – en onder een grote parasol – enkele van onze liedjes ‘unplugged’ gezongen. Dat was nieuw voor ons en leuk om te doen. Zo kunnen we vaker de straat op!

We willen eveneens de bezoekers van onze voorstellingen en de nieuwe donateurs bedanken. Jullie hebben dit feest mede mogelijk gemaakt! Door jullie kunnen wij onze positieve boodschap blijven uitzingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *