Utrechts vrolijke homomannenkoor

Dirigente Loes

cantatori-hart-logo

Loes Egbers is de muzikale leider van het Utrechts homomannenkoor Cantatori del Duomo. Met strakke hand en fluwelen glimlach!

Al in de tachtiger jaren van de vorige eeuw had zij de muzikale leiding van een (musical) koor & orkest en verzorgde ze cursussen popmuziek voor jongeren. In 1992 haalde zij aan het Conservatorium van Utrecht het diploma docerend musicus, hoofdvak orgel en bijvakken koordirectie en ensembleleiding,.

Loes was eerder ook actief als dirigent en arrangeur van het Utrechtse koor/ensemble Gladiola, van het Amsterdamse lesbische koor Dissonant en van het Utrechtse vierstemming kamerkoor Het Verzetje. Na een welverdiende ‘retraite’ – met bijbehorende aandacht voor vrouw, kinderen en kleinkind – is ze nu onze rots in de branding.

Loes Egbers

" Cantatori is een ambitieuze club kleurrijke mannen met een missie. Door geregeld op te treden houden we onszelf scherp en streven we steeds naar hoge kwaliteit, in zang maar ook in podiumpresentatie. Het is niet gauw goed, maar dat is voor een dirigent natuurlijk geweldig. Ik mag daarbij samenwerken met Alexander, onze geweldige pianist. Tel daarbij op de reizen naar de festivals in het buitenland, de Canal Pride en het plezier dat we samen hebben, dan begrijp je dat ik nog steeds met veel plezier voor Cantatori sta "

Ontmoet ons

logo Utrecht Canal Pride

Utrecht Canal Pride

4 juni 2022

i.s.m. Utrecht Canal Pride

DC- Canta gaat speeddaten

Diner Chantant – De Canta’s gaan speeddaten..

27 juni 2022

i.s.m. The Colour Kitchen Zuilen

Uit de schaduw van de Dom

29 oktober 2022

i.s.m. Cantate Zus en Zo en kleinkunst duo Kees en Ingeborg

Laatste nieuws

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou jij van zingen en een nieuwe uitdaging?
Zoeken wij jou?

Lage Bassen en Hoge Tenoren zijn zeer welkom!

Je kunt altijd mee komen repeteren om de sfeer te proeven.

Laat ons weten wie jij bent dan nemen we snel contact op.