Handige info voor bezoek Jubileumconcert

Poster JubileumconcertHeeft u kaartjes voor ons Jubileumconcert? Leuk! We verheugen ons op uw komst. Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen. De liedjes en choreografieën worden (zelfs nu nog!) flink geoefend. De zaal is netjes schoongemaakt. Slingers zijn opgehangen en ballonnen opgeblazen. Wij zijn er klaar voor!

En u? Heeft u al gekeken hoe laat het begint en hoe u moet rijden? Voor degenen die dat nog niet hebben gedaan, volgt hier wat informatie:

  1. Het Jubileumconcert is in ZIHMIC Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK in Utrecht. Dat is in de wijk Overvecht.
  2. Het telefoonnummer van het theater is (030) 410 04 42 en (030) 410 04 41.
  3. Het concert begint om 19.30 uur. Het theater is open vanaf 19.00 uur. Wellicht wilt u eerst nog een lekker kopje koffie drinken in de foyer. De zaal opent om 19.25 uur.
  4. Uw toegangskaart is ongeplaceerd. U bent vrij om te gaan zitten waar u wilt.
  5. We denken dat het concert rond 22.00 uur is afgelopen, maar pin ons er niet op vast. Daarna begint de swingende disco.
  6. Er is voldoende gratis parkeerruimte in de buurt van het theater.
  7. Als u van plan bent een borrel te drinken op ons Jubileum, is het misschien verstandig om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.
  8. Buslijn 6 brengt u elk kwartier vanaf Utrecht CS naar Overvecht, halte Amazonedreef. Vanaf daar is het nog een minuutje lopen.
  9. Wilt u de aanwijzingen voor OV en auto wat preciezer weten, lees dan deze routebeschrijving.

Wilt u kaartjes (bij)bestellen? Dat kan nog tot zaterdag 18.00 uur via de website. In de zaal zijn ook nog enkele kaarten beschikbaar (alleen gepast betalen).