Iedereen bedankt voor een geweldig feest!

Poster Jubileumconcert25 jaar geleden is Cantatori opgericht en dat hebben we gevierd. Wij zijn nog aan het bijkomen van een heerlijke avond.

Het concert van 12 december was voor ons geweldig. Wij hebben genoten van het zingen en van het feestje dat jullie ons hebben gegeven.

We willen jullie bedanken voor jullie enthousiasme en de fijne reacties die we hebben gehad. Het concert en feest was niet mogelijk geweest zonder jullie trouwe support.

Prins Bernhard CultuurfondsHet concert is mogelijk gemaakt door de hulp van een aantal mensen en organisaties die we graag nog even onder de aandacht willen brengen. Het KfHein fonds en het Prins Bernard cultuurfonds hebben ons ondersteund met een financiële bijdrage. We willen daarnaast het personeel en de vrijwilligers van Zimihc Stefanus bedanken voor het meedenken en meehelpen, ze hebben een grote bijdrage geleverd aan het soepel laten verlopen van de avond. Dan zijn er een heleboel anderen die een bijdrage geleverd hebben: de dj, de man van het licht, de heren die de kaartjes controleerden: Dank! Mochten we iemand zijn vergeten… Dank voor je hulp!

25 jaar en “still going strong”, volgende optredens zijn al gepland….We staan op 10 januari, tijdens de Culturele Zondag, in Paushuize. Gewoon, een gezellig half uurtje Cantatori, om 13.00 uur en om 15.00 uur.

Namens de zangers, Loes en Thanos nog één keer dan: Dank je wel en tot de volgende keer.
Gerben Timmermans en Jan de Vast