LET’S VALENTINE YOU op maandag 12 februari UITVERKOCHT

De zingende obers van homomannenkoor Cantatori del Duomo verrassen jou en je geliefde(n) in de week van Valentijn! We serveren je een heerlijk 3-gangendiner bij The Colour Kitchen in Zuilen en zingen tussendoor onze mooiste liedjes. En deze keer zingen we speciaal voor jou!

De mannen van Cantatori brengen op maandag 12 februari een ode de liefde. Wij serveren daarbij een 3-gangendiner dat wordt bereid door The Colour Kitchen, een unieke organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans biedt.

En speciaal voor jou zingen we onze mooiste liedjes. We leggen je in de watten en laten je genieten van onze zoetgevooisde stemmen en warme harmonieën. We geven je alle aandacht, want ook wij houden van jou!

  • Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor deze voorstelling

Cantatori del Duomo is Utrecht’s vrolijke homomannenkoor. Met een knipoog bezingen wij de liefde en het leven. Op deze avond doen we dat als zingende obers. Kaarten kosten € 39,50. Dit is inclusief 3-gangendiner (excl. drankjes). Het restaurant opent om 18.00 uur en we beginnen om 18.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *