Zing met ons mee

Heb je zin om mee te zingen met de vrolijke mannen van Cantatori? Of wil je eens kijken of je het leuk vindt?

Dat kan natuurlijk! Kom gerust eens langs op een repetitie. Elke maandag repeteren we van 20.00 tot 22.15  in de Agatha Snellenschool aan de Nicolaasdwarsstraat 3 in Utrecht. We repeteren met Loes, onze dirigente en Thanos, onze pianist.

Zangervaring nodig?

Heb je al zangervaring en kun je noten lezen? Dan is zingen in ons koor niet moeilijk. Heb je wat minder ervaring, dan helpen we jou met oefenmuziek die je kunt downloaden. De eerste keer dat je komt, mag je al proberen mee te zingen als je dat wilt. Wil je vaker komen, dan vraagt Loes je om een korte stemtest te doen. Op basis daarvan kan ze je indelen bij één van de vier stemgroepen: bassen, baritons, lage tenoren of hoge tenoren.

Onze liedjes zijn bijna allemaal vierstemmig. Dat vergt wel wat oefening, maar klinkt ook heel mooi! We zingen heel divers repertoire, maar wel vaak liedjes met een knipoog. Want we houden van een vrolijke boodschap. Toch mogen serieuzere nummers niet ontbreken. Zeg maar van Adele tot Kaandorp.

Wat mag je daarna verwachten?

Vind je het leuk en wil je daarna lid worden, dan ga je samen met de andere zangers een leuke tijd tegemoet. We repeteren voor concerten en voor andere optredens. Zo zijn we een paar keer per jaar als zingende obers te bewonderen in restaurant The Colour Kitchen. Daarnaast organiseren we uitjes en soms een oefenweekend. Gezelligheid staat daarbij voorop! En soms gaan we naar het buitenland. In 2022 gaan we naar homokorenfestival Various Voices in  Bologna!

Meer informatie

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@cantatori.nl. Of gebruik onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op en zorgen ervoor dat iemand je even opvangt als je komt kijken.

Je hoeft trouwens niet homo te zijn om lid te worden van ons koor. Maar je moet je natuurlijk wel bij ons op je gemak voelen.

Contact formulier