Reislijstje.nl en Koedam Tegels sponsors van onze boot

Op zaterdag 16 juni varen we weer mee met de Utrecht Canal Pride. Vorig jaar was een feestje en dat willen we dit jaar graag overdoen. We zijn erg blij dat Reislijstje.nl en Koedam Tegels onze boot willen sponsoren.

Reislijstje.nl is een nieuwe website waarop je een eenvoudige checklist vindt van dingen om mee te nemen op vakantie of op zakenreis. Heel handig natuurlijk als je binnenkort op reis gaat: www.reislijstje.nl

Koedam Tegels is een begrip in midden Nederland met een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels. Neem een kijkje in hun uitgebreide showroom. De koffie staat klaar aan de Zandweg 186a in De Meern. Of bezoek de website via www.koedam.nl.

Beide sponsors maken het voor ons mogelijk om met een prachtige boot mee te doen met de Canal Pride. We vinden het niet alleen leuk om mee te doen, maar ook belangrijk om ons te laten zien. Zij ondersteunen dat.

Kom je zaterdag ook kijken op de Oudegracht? We zijn de vierde boot en varen dus lekker vooraan! De botenparade begint om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *