Ik word donateur

10,00100,00

Word donateur van Cantatori del Duomo! En steun ons met een kleine of grotere bijdrage. Zodat Cantatori homoseksualiteit op een positieve manier onder de aandacht kan blijven brengen. Bijvoorbeeld met concerten of tijdens Midzomergracht. Als donateur krijg je de mogelijkheid van voorinschrijving voor onze evenementen.

Je wordt donateur voor een jaar. Je bent volgend jaar dus niet verplicht om weer een donatie te doen. Al mag dat natuurlijk wel.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Wil je homomannenkoor Cantatori del Duomo steunen met een kleine of grotere bijdrage? We zouden daar erg blij mee zijn. Als donateur krijg je de mogelijkheid van voorinschrijving voor onze evenementen.

Steun je onze doelstelling?

Met onze mooie en vaak vrolijke liedjes proberen wij homoseksualiteit op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Wij hopen dat jij dat ook wilt ondersteunen.

Kies welk bedrag je wilt doneren (vanaf €10) en betaal eenvoudig via iDEAL. Je wordt dan donateur voor een jaar. Je bent volgend jaar dus niet verplicht om weer een donatie te doen. Maar dat mag natuurlijk wel.

Bedrijfsmatige sponsoring

Wil je ons bedrijfsmatig sponsoren? Neem dan even contact op met de penningmeester via info@cantatori.nl. We kunnen je naam bijvoorbeeld vermelden op onze website en bij de kaartverkoop van onze voorstellingen.