Ik word donateur

10,0050,00

Word donateur van Cantatori del Duomo! En steun ons met een kleine of grotere bijdrage.

Met jouw bijdrage maak je mogelijk dat Cantatori op een positieve manier homoseksualiteit onder de aandacht brengt. Bijvoorbeeld met concerten of tijdens Midzomergracht.

Onder de donateurs hebben we onlangs een aantal plaatsen verloot op onze boot tijdens de Utrecht Canal Pride op zaterdag 17 juni.

 

Wissen
SKU: Niet beschikbaar

Beschrijving

Wil je homomannenkoor Cantatori del Duomo steunen met een kleine of grotere bijdrage? We zouden daar erg blij mee zijn.

De kas is leeg!

De afgelopen jaren hebben we een financiële aderlating gedaan. We hebben veel opgetreden, ook belangeloos. Denk bijvoorbeeld aan ons geweldige Jubileumconcert, Midzomergracht en het Nederlands Rozekorenfestival (door ons georganiseerd). Maar die optredens brachten veel kosten met zich mee. En nu is onze kas dus leeg.

Steun je onze doelstelling?

Met onze mooie en vaak vrolijke liedjes proberen wij homoseksualiteit op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Wij hopen dat jij dat ook wilt ondersteunen.

Met jouw donatie wordt het bijvoorbeeld mogelijk om ons te presenteren tijdens de eerste editie van de Utrecht Canal Pride op zaterdag 17 juni. Je kunt ons dan bewonderen op een bootje op de Oude Gracht. En in november willen we een concert geven in de Pieterskerk, samen met Bon Ton. Begin 2018 hopen we naar Munchen af te reizen voor het internationale homokorenfestival Various Voices. Jouw donatie maakt dat allemaal mogelijk.

Je kunt zelf kiezen welk bedrag je wilt doneren. Je betaalt eenvoudig via iDEAL.

Word onze VIP!

We doen ook iets voor je terug. Als donateur wordt je onze VIP! Wat dat precies inhoudt vertellen we nog niet. Maar als je ook op onze optredens komt, mag je zeker wat extra aandacht verwachten.

Bedrijfsmatige sponsoring

Wil je ons bedrijfsmatig sponsoren? Neem dan even contact op met de penningmeester via info@cantatori.nl. We kunnen je naam bijvoorbeeld vermelden op onze website en bij de kaartverkoop van onze voorstellingen.