Vrijdag 31 mei | Zwoele Schwule

Ook zin in een zwoele avond? Op vrijdag 31 mei zingen wij in theater Kikker samen met homomannenkoor Homophon uit het Duitse Münster. Het maakt ons niet uit welke geaardheid je hebt, uit welk land je komt of welke taal je spreekt. We zingen speciaal voor jou!

Afbeelding: RROOK

Kom genieten van het zinderende samenspel tussen de Zangers van de Dom en de Gelijk Gestemde Mannen uit Duitsland. In een theatraal concert bezingen wij de liefde en het leven. Soms serieus maar meestal met een knipoog.

Homophon is het ‘Erster schwuler Männerchor Münster’. Vorig jaar hebben we elkaar ontmoet bij het Various Voices korenfestival in München. Wat hebben wij van hen genoten! Hun liedjes en presentatie zijn spitsvondig en creatief. En ze zingen soms zelfs in het Nederlands.

Dit jaar pakken we door. We hebben onze Duitse broertjes van Homophon uitgenodigd om een duo concert te geven. Het is in theater Kikker tijdens het hemelvaartsweekend, op vrijdag 31 mei om 20.00 uur. Kaartjes kosten €15.


Homophon komt met hun nieuwe dirigent Enno Kinast en de mannen van Cantatori worden gedrild door Loes Egbers en pianist Thanos Fotiadis.

Samen feesten we verder op zaterdag 1 juni, wederom op een boot, tijdens de Utrecht Canal Pride 2019. Kom je meefeesten in theater Kikker en ons toejuichen op de boot? Prikkel je zintuigen vast via #ZwoeleSchwule.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door VSB fondsPrins Bernhard Cultuurfonds,  KF Hein FondsBodyTalk en Cafe Kalff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *