Zaterdag 10 november | Samen is het Leuker!

Op zaterdag 10 november geven homomannenkoor ‘Cantatori del Duomo’ en smartlappenkoor ‘Nooit meer Eenzaam’ samen een geweldig leuk concert in theater Zimihc Zuilen. Want samen is het leuker! Als een glas met een fles wijn, of een deksel met een pot.

Op 10 november laten Cantatori del Duomo en Nooit Meer Eenzaam zien dat samen optreden leuker is. En met publiek erbij wordt het nog leuker. Kom kijken en luisteren en geniet van de diversiteit en overeenkomst tussen beide koren! Misschien verschillen we minder dan we denken. En zijn de verschillen die er wél zijn, juist een aanwinst.

Utrechts homomannenkoor Cantatori del Duomo bestaat al meer dan 25 jaar. Naast concerten serveren deze ‘Zangers van de Dom’ hun verrassende liedjes regelmatig als zingende obers bij een heerlijke maaltijd van de Colour Kitchen. Ze houden van kleinkunstliedjes over de liefde, maar zingen ook graag pop. Meestal met een knipoog, soms weemoedig maar altijd recht uit het hart. Het repertoire wordt speciaal gearrangeerd voor het koor.

Nooit Meer eenzaam brengt een breed Nederlandstalig repertoire; van levenslied tot luisterlied, van Het broekie van Jantje (Koos Speenhoff) tot In jouw bolide (Brigitte Kaandorp) en alles daartussen in! Ze zingen niet uitsluitende Algemeen Beschaafd Nederlands, maar ook dialectnummers uit alle windstreken van Nederland. Tegenwoordig maken ze af en toe zelfs een uitstapje over de grens.

Het concert vindt plaats in theater ZIMIHC Zuilen, Prinses Christinalaan 1. Het begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Kaarten kosten € 15,- (voorverkoop). Aan de kassa is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

-> Bestel je kaarten op onze website

 

 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Elise Mathilde Fonds en KF Hein Fonds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *