Zaterdag 23 juni | Männer muss man loben

De zingende obers van homomannenkoor Cantatori del Duomo gaan naar het LHTB-korenfestival Various Voices in München. Maar op zaterdag 23 juni zijn ze weer terug van hun gelauwerde tournee bij onze oosterburen.

Tijdens Midzomergracht zingen ze dan voor jou aan een rijk gedekte tafel bij The Colour Kitchen in Zuilen. Deze mannen moet je bewonderen!

De mannen van Cantatori hebben tijdens LGBT-korenfestival Various Voices in Munchen het publiek vervoerd met hun prettige zang en fraaie postuur. De kritieken waren lovend!

Nu serveren ze jou een 3-gangendiner dat wordt bereid door The Colour Kitchen, een unieke organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans biedt. Zij brengen daarbij een lofzang op de man, in al zijn schoonheid en zwakheden.

Geniet van een wereldreis aan klanken en smaken. De zangers zorgen voor ‘einen himmlischen Abend’. Kaarten kosten € 39,50. Dit is inclusief 3-gangendiner (excl. drankjes). Het restaurant opent om 18.00 uur en ze beginnen om 18.30 uur.

-> Koop kaarten voor Männer muß man loben

 

Cantatori wordt gesponsord door medicalmasseur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *