Zondag 23 juni 2019: Midzomergracht Diner Chantant

Op zondag 23 juni organiseert het Utrechtse Midzomergracht festival een Diner Chantant na afloop van de uitreiking van de Annie Brouwer-Korf prijs. Wij ondersteunen Midzomergracht met onze medewerking aan dit evenement. Kom dus naar restaurant Zindering van de Stadsschouwburg en laat je bedienen door onze zingende obers. En geniet van een mooie selectie uit ons repertoire.

Op zondagmiddag 23 juni organiseert Midzomergracht een evenement rond de uitreiking van de Annie Brouwer-Korf prijs. Voor het laatste deel van de middag/avond – het drie-gangen-diner – heeft Midzomergracht gevraagd of wij een selectie willen doen uit onze eigen befaamde Diner Chantants. Natuurlijk staan wij achter Midzomergracht! Wij wonnen trouwens zelf de ABK-prijs in 2013 voor een project in verzorgingshuizen. Bovendien was Annie een fan van Cantatori, en wij van haar. Daarom gaan we graag weer terug naar Zindering, waar we ooit als zingende obers zijn begonnen. Dus trekken we onze sloven uit de kast en zingen daar een aantal van onze mooiste liedjes.

De Annie Brouwer-Korf middag in de Stadsschouwburg op zondag 23 juni ziet er als volgt uit:

14:30 – 15:00 Inloop met mogelijkheid voor een drankje (Hekman Foyer)
15:00 – 16:00 Annie Brouwer-Korf Show en uitreiking (Blauwe Zaal)
16:00 Roze Netwerkborrel (Hekman Foyer)
17:00 – 18:00 Documentaire m/f/x (Blauwe Zaal)
18:00 – 22:00 Midzomergracht Diner Chantant (Restaurant Zindering)

Kaartjes voor het Diner Chantant kosten € 42,50. Daarvoor krijg je een heerlijk drie-gangen-menu, inclusief welkomstdrankje (exclusief overige drankjes). De netto opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan Midzomergracht.


Midzomergracht festival viert dit jaar voor de 23e keer diversiteit samen met de inwoners van Utrecht en bezoekers uit binnen- en buitenland. Tien dagen lang worden allerlei activiteiten georganiseerd op het gebied van cultuur, sport, debat en ontmoeting, bijzondere exposities en een scala aan feesten. De Annie Brouwer-Korf prijs wordt jaarlijks tijdens het festival uitgereikt aan mensen of organisaties die zich sterk maken voor de acceptatie en de zichtbaarheid van de roze gemeenschap in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *